Dijous, 11 de juliolBlauet

Aquest matí hem fet la segona sessió de psico de la setmana, hem acabat de construir els nostres magnífics cohets i hem fet una bona collita a l'Hort! Pastanagues, bledes, remolatxa, mongetes, algun enciam i maduixes!

A la tarda hem fet una recepta ben refrescant a la cuina, i finalment hem fet jocs d'aigua.
Gira-sol

Avui al matí hem anat a la magnífica piscina de Sant Gervasi, ens hem divertit molt tot i la calor, i al tornar hem jugat tots i totes a un "mega-pichi"! A la tarda hem fet descoberta amb Explorium i hem descobert, i després de preparar el campament nocturn, hem descobert qui havia punxat els inflables el dissabte al migdia fent d'investigadors a diferents personatges de l'escola. Finalment, hem sopat les pizzes que han cuinat Olivera, hem fet un joc de nit... i a dormir sota les estrelles!

Olivera

Com cada dijous hem anat a la piscina del Club Sant Gervasi on hem gaudit de valent de l’aigua i dels jocs a la piscina. Després de dinar hem seguit preparant la fira de divendres i també hem fet esport. Després de berenar, comença el campus nit: hem preparat el sopar per tothom i després ens hem distribuït pel pati blau amb les màrfagues i els sacs, deixant-ho tot llest per la nit. Com que teniem moltes ganes que la fira sortís bé hem volgut enllestir-ho tot abans de sopar, quines ganes!! Hem sopat amb gira-sol al pati de les oliveres i després hem jugat al joc del llençol amb llanternes. Per acabar la nit hem posat música a la mediateca i hem ballat fins que s’ha fet l’hora de dormir.

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça