Dijous, 4 de juliol


Blauet

Aquest matí hem fet psicomotricitat, hem acabat de construir els nostres estels de colors i hem conegut l'hort! Malgrat la calor, l'hort rutlla i hem recollit un munt de pastanagues, remolatxes, bledes i enciams pel sopar dels monitors i monitores.

A la tarda alguns Blauets hem cuinat unes galetes ben divertides, i d'altres hem ajudat a l'Ot l'Ocellot a reconeixer les constel·lacons del cel. Abans de berenar, hem gaudit d'una bona estona d'aigua!
Gira-sol

Al matí hem anat, com cada dijous, al club de tennis Sant Gervasi, on ens ho hem passat d'allò més bé jugant a jocs que ens havien preparat les nostres monitores i fent després una estona de joc lliure. A la tarda, hem fet descoberta amb els joves d'Explorium i hem fet el Room Scape en anglès, superant proves per pujar al Machu Pichu. Ja entrat el vespre, amb els infants que s'han quedat al campus Nit, hem fet una gimcana on hem conegut millor les nostres monitores i ben entrada la nit hem jugat a l'enfocat.
Olivera

Avui hem anat a la piscina del club Sant Gervasi i ens hem divertit de valent amb jocs organitzats però també amb temps lliure, fent un concurs de salts i tot! Després de dinar hem resolt les pistes del trencaclosques i hem aconseguit sortir de l’amazones! També hem fet força esport al pavelló i per últim hem començat a preparar el Campus Nit. Un cop acabat el campus de dia, hem anat a preparar les pizzes pel sopar, i hem jugat a la bandera mentre es feia fosc. Hem sopat al pati de les oliveres amb Gira-Sol, i després hem estat llegint els “coti-cotis” abans d’anar a dormir després d’un dia tan intens.

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça