Dilluns, 1 de juliolBlauet

Avui els Blauet han començat amb jocs de coneixença, fent llistonet màgic i anant a piscina. A la tarda, han visitat un personatge misteriós, l'Ot l'Ocellot, que per causa de la contaminació lumínica, no s'havia pogut orientar i havia perdut els amics. Els ha demanat ajuda i els Blauet s'han compromès a fer tot el que puguin!Gira-Sol

Avui ha estat un dia molt divertit! Hem fet jocs per presentar-nos ja que han vingut molts infants nous, i després hem anat per grups a la Cova, on l'Oracle ens ha encomanat una missió: trobar la gemma de l'aire. També ens ha explicat que els humans estem contaminant la terra i això provoca que molts paracaigudistes no arribin al seu destí. Hem comprovat que tenia raó quan, de camí al parc de l'oreneta per fer jocs, ens n'hem trobat a dues!! Volien arribar a Collserola però s'han quedat atrapades a l'escola. La resta del dia ens hem remullat a la zona d'aigua amb els tobogans i hem fet un taller d'un molí de vent molt original.
Olivera

Comencem la setmana amb jocs de presentació per conèixer els nostres companys i companyes, i després tots a l’aigua! A la tarda hem fet esport i també hem dissenyat i construït un cotxe que fuciona amb l’aire d’un globus per treballar l’aerodinàmica.

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça