Dimarts 25 de juny

Updated: Jul 10, 2019Blauet

El primer dia de campus ens hem conegut, hem fet construccions amb el Llistonet Màgic i ens ho hem passat genial fent Psicomotricitat!

A la tarda alguns Blauet hem cuinat i després ens hem refrescat a la zona d'aigua. També hem conegut un personatge molt curiós que ens ha demanat ajuda per alliberar la vida marina dels plàstics!

Gira-Sol

Comencem el Campus d’Estiu! De bon matí hem fet un taller de cuina on hem après dues receptes amb fruita ben refrescants per a l’estiu. Tot seguit, ens hem introduit els uns als altres a partir de jocs de coneixença, i hem entrat a la cova de l’Oracle per tal d’aprendre la missió que ens ha encomanat la veu de la Terra: aconseguir la gemma de l’aigua, que es troba al fons del mar, per tal de restablir aquest element. Per tancar el matí, hem fet una gimcana d’aigua per tal d’obtenir materials i així ajudar en Mr. Bottle a fer canonades que duguin l’aigua del mar a les seves ampolles i així buidar-lo per a aconseguir la gemma.

A la tarda ens hem dividit en grups i, mentre uns feien llistonet o Trencaclosques, els altres feien jocs d’aigua a la zona de tobogans.

Olivera

Comencem el campus! A primera hora ja ens hem remullat a la zona d’aigua, i també ens hem presentat amb alguns jocs. Tot seguit hem fet el taller de cuina amb els espigoladors: un granisat de síndria i un gelat de plàtan deliciosos i molt adequats per l’estiu. Abans de dinar hem visitat la cova de l’oracle i ens ha demanat que aquesta setmana siguem els responsables de cuidar de l’aigua del planeta. Finalment hem tingut una tarda molt entretinguda dissenyant i millorant avions de paper des de diverses llançadores amb els nois i noies d’explorium i també hem estrenat l’activitat del trencaclosques: en aquesta ocasió havíem de resoldre diferents enigmes per salvar les tortugues marines de la contaminació. Ja per acabar hem anat a berenar i hem tancat un primer dia molt intens i entretingut!

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça