Dimarts, 2 de juliolBlauet

Els Blauet avui al matí hem fet Tallers i Psicomotricitat. Als Tallers hem fet un estel per descobrir la màgia de l'aire. A psicomotricitat hem treballat l'esquema corporal amb un joc d' equilibris, després hem jugat per tota la sala (salts, amagatalls, rampes, tombarelles, croquetes, crear cases, escapar-se de cocodrils/dinosaures i, a sobre, l'hem pogut "matar" amb molta força per poder jugar per tot el bosc tranquil.lament.

A la tarda, després del súper dinar, hem descansat per després anar a fer jocs d'aigua, ajudar a l'Ot l'Ocellot (el pirata perdut) a recuperar les estrelles Màgiques perque pugui continuar el seu camí i unes súper galetes al taller de cuina. Demà més!

Gira-sol

Avui hem començat al dia fent cuina! Les cuineres d'Espigoladors ens han ensenyat a fer unes croquetes boníssimes! Després hem fet esport al pavelló, i abans de dinar ens hem remullat a la piscina. A la tarda uns han fet el Trencaclosques i d'altres una gimcana sobre l'aire molt divertida!
Olivera

Comencem el dia fent un gran pichi i continuant amb la partida de macarró que ahir va quedar a mitges (en teniem moltes ganes!). Després de l’esforç hem jugat als tobogans de la zona d’aigua i abans de dinar hem fet equips de rodatge per preparar un curtmetratge que rodarem demà durant l’excursió: hem hagut de pensar la història, dibuixar-ne les escenes i assajar-les. Hem tingut una tarda molt completa: els nois i noies d’explorium ens han proposat el repte per treballar la gravetat i la resistència de l’aire. Estudiant com funcionen els globus aerostàtics, havíem de construir un aparell per evitar que l’aigua es vessés d’un got quan el llançàvem de molta alçada. El trencaclosques també ha sigut intens, salvant l’amazones i descobrint-ne els seus misteris. Per acabar, hem aconseguit fer una llanterna amb una pila que ens servirà pel campus nit!

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça