Dimarts, 9 de juliolBlauet

Avui ha sigut un dia ple d’activitats pels Baluets! Un matí de psico, molts jocs i taller. Al taller hem fet un cohet amb ampolles d’aigua, gumets i molts colors! Després de dinar i descansar hem fet cuina amb sindries i suc de taronja. Aprofitant una estoneta que no plovia, hem sortit a jugar al pica pared i abans que tornes a ploure hem entrar per cantar i ballar abans de marxar cap a casa.
Gira-sol

Avui el grup de Gira-Sol hem tingut un dia d'allò més complet! Hem dedicat bona part del matí a cuinar. Més tard, els monitors i monitores han preparat un joc molt divertit per equips i a continuació ens hem refrescat a la zona d'aigua. A la tarda hem fet una gimcana per equips i hem resolt enigmes a l'activitat trencaclosques.

Olivera

Els Olivera avui han començat per jocs d'aigua, un joc sobre els 5 Déus dels elements i una gran gimcana per descobrir tots els cubs que donaven la indicació d'on anar d'excursió. A la tarda, han fet taller amb els d'Explorium, i hem après d’una banda reaccions químiques amb aigua i altres elements i de l’altra a fer una catapulta casolana amb elements quotidians.


© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça