Dimecres, 10 de juliolBlauet

Avui al matí hem anat al mercat de Sarrià. Allà hem pogut aconseguir aliments amb vitamines per la nostra estimada alienígena Joana La Marciana. Com sabeu, la seva nau s'ha destruit i estem buscant les peces perquè pugui tornar al seu planeta. Ahir ens va enviar una carta on ens demanava aliments amb moltes vitamines per poder sobreviure aquets dies (pomes, taronjes, pastanagues...). Per això hem anat al mercat! Alguns grups també li han comprat fuet i olives perque la seva estància a la terra sigui ben recordada.

A la tarda ens hem pogut banyar per fi als inflables i hem tastat l'aigua després de dos dies tapats. Abans de remullar-nos han arribat els Olivera del Castell de Burriac i ens han entregat la clau que arrenca el coet de la Joana! Tota una troballa!

Gira-sol

Avui hem fet una excursió molt bonica, al Delta del Llobregat. Passejant a la vora del riu i acompanyant-lo fins la desembocadura, hem pogut apreciar una gran reserva natural. Al tornar, hem dinat i begut molta aigua i a la tarda ens hem refrescat a la zona dels tobogans. Ben entrada la tarda, hem fet un taller de màscares amb guix.
Olivera

Després de desxifrar el codi que amaguen els cubs de la gimcana d’ahir, els Olivera hem descobert que el Castell de Burriac està ple de misteris i hi hem anat. De camí, a l’autocar, ja hem trobat les primeres pistes, i una vegada dalt del castell hem trobat la prova definitiva: un missatge xifrat i una clau que correspon a la nau de Joana la Marciana, del grup dels Blauet. Hem tornat al Campus per dinar i a la tarda hem preparat la Fira i hem anat a jugar al poliesportiu. També hem entregat la clau als Blauet i hem acabat refrescant-nos als tobogans de la zona d’aigua!

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça