Dimecres, 3 de juliol


Blauet

Avui hem anat d'excursió al parc central del Guinardó, on l'Ot l'Ocellot ens havia deixat preparades unes proves ben pirates! Hem tornat molt cansats i cansades, i després de dinar i descansar una estona ens hem remullat a la zona d'aigua.


Gira-sol

Avui hem estat tot el dia d'excursió! Hem anat al Parc del Montnegre i el Corredor, i tot i la calor, hem pogut fer un recorregut força llarg a peu. Les paracaigudistes ens han posat a prova amb tres proves ben divertides que ens requerien ajudar-nos entre nosaltres, i després d'aconseguir tots els reptes hem trobat la seva carta. Ens han revelat com aconseguir la gemma de l'aire! En tornar, ens hem remullat després d'un dia ben complet.
Olivera

Després de desxifrar el codi que amaguen els cubs de la gimcana d’ahir, els Olivera hem descobert que el Castell de Burriac està ple de misteris i hi hem anat. De camí, a l’autocar, ja hem trobat les primeres pistes, i una vegada dalt del castell hem trobat la prova definitiva: un missatge xifrat i una clau que correspon a la nau de Joana la Marciana, del grup dels Blauet. Hem tornat al Campus per dinar i a la tarda hem preparat la Fira i hem anat a jugar al poliesportiu. També hem entregat la clau als Blauet i hem acabat refrescant-nos als tobogans de la zona d’aigua!

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça