Divendres, 12 de juliol

Blauet

Avui, per fi, hem gaudit de la fira que els Olivera han estat preparant tota la setmana! De la mà dels Girasols hem fet un munt de jocs, amb premis i tot. Després hem dinat i descansat, i hem estat una bona estona en remull. Finalment la Joana la Marciana ens ha ensenyat el seu cohet espatllat, a canvi de les fruites i verdures que li hem regalat. Hem enganxat les peces que havia perdut i... Tot a punt per tornar cap a l'espai! Acabem una altra setmana plena d'aventures!
Gira-sol

A molts de nosaltres ens he despertat de bon matí la llum del sol després de passar la nit al pati blau de l'escola. Hem esmorzat ben fort per agafar forces i hem dedicat dues hores a participar en les proves de la fira que ens han preparat els companys i companyes del grup d'Olivera. Després de dinar hem fet estona lliure i hem tingut la vista de la Joana la Marciana, que ens ha donat la pedra de l'èter.
Olivera

Avui és el gran dia, el dia de la Fira! Els Blauet i els Gira-sol han anat passant per les nostres parades, passant-s'ho d'allò més bé! Després, hem ajudat a recollir-ho tot i ens hem banyat a la zona d'aigua, un merescut descans després de tota la feinada.


A la tarda, hem jugat amb els del trencaclosques i hem fet esport i llistonet.

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça