Divendres, 28 de junyBlauet

Avui, després de passar per sota els aspersors per refrescar-nos una mica, els olivera tenien preparada una fira fantàstica per nosaltres. Juntament amb els Gira-sol, hem anat recorrent totes les parades i a prova de punteria, observació i valentia hem anat guanyant petits regals. Amb tota la calor acumulada, hem anat a jugar a la zona d'aigua i hem recuperat energies. Al final del dia, el Sixtino ha vingut a agrair-nos tot l'esforç que hem fet al llarg de la setmana per ajudar-lo i ens ha recordat que hem de respectar la vida sota el mar.
Gira-sol

Avui hem anat amb els Blauet a la Fira que ens havien preparat els Olivera. Proves, dibuixos, molts premis i molts globus d'aigua!! Després ens hem anat a remullar per vèncer l'onada de calor i a la tarda hem fet més dibuixos i llistonets. Al final del dia ens ha visitat el Sixtino Aquafino i l'hem ajudat a tornar l'aigua al mar per a aconseguir la gemma de l'aigua.
Olivera

DIA DE FIRA!! Després de preparar-ho durant tota la setmana avui per fi hem pogut convertir el Campus en una fira sobre l’aigua on els Blauet i Gira-sol s’ho han passat d’allò més bé jugant a fer punteria, fent minijocs i fins i tot una escaperoom! Després de la feina feta ens hem remullat a la zona d’aigua i després de dinar hem fet un pichi col·lectiu per acabar la setmana. PRIMERA SETMANA ACABADA!

© Copyright 2018 by Aula Escola Europea 

Contacte

Tel: 93 203 03 54

E-mail: campus@aula-ee.com

Adreça