Informació

Mesures de seguretat i higiene contra la COVID-19

Per seguir fent front a la COVID-19 i reduir el risc de contagi de la malaltia durant el Campus d'Estiu 2021, s'aplicaran les mesures de seguretat i higiene vigents al juliol indicades per les autoritats sanitàries.

Grups d'edat

Blauet

Gira-sol

Olivera

Nascuts entre

el 2015 i el 2017

Nascuts entre

el 2012 i el 2014

Nascuts entre

el 2009 i el 2011

Dates

Els períodes de participació s’estructuren per blocs setmanals.
Es podrà fer la inscripció a tantes setmanes com es desitgi.

JULIOL

Setmana 1

Setmana 2

Setmana 3

Setmana 4

Setmana 5

Calendar@2x-8.png
IMG_0618.JPG

Preus

Servei setmanal d'autocar: 47€
Campus Nocturn: 35€
S'aplica un descompte del 5% al segon germà i un 10% al tercer. No hi ha descomptes al preu de l'autocar ni del Campus Nocturn.
1 Setmana
2 Setmanes
3 Setmanes
4 Setmanes
5 Setmanes
220 €
430€
635€
825 €
1025€

Servei d'autocar

Setmanes 1 i 2 

Setmanes 3 i 4
105-_aula_escola_europea_barcelona-_prim
 
 
Les setmanes 1 i 2 hi haurà dues rutes d'autocar, les setmanes 3 i 4 hi haurà una ruta. La setmana 5 no s'ofereix servei d'autocar.

Material necessari

Es subministraran samarretes (blaves pels Blauet, taronges pels Gira-sol i verdes pels Olivera). Si l'infant en té alguna en bones condicions dels anys anteriors, i del color que pertoca, agrairem que vingui el primer dia amb la samarreta posada per tal d’evitar una distribució excessiva d’aquest material.
Caldrà portar aquest equipament degudament marcat en una motxilla, i haurà de constar de:
  • Banyador
  • Tovallola
  • Xancletes (que quedin ben subjectes als peus)
  • Protector solar (a la motxilla i també posat a casa)
  • Gorra el dia de la sortida.
  • Calçat i mitjons per practicar esport (en el cas de Blauet, bambes amb velcro)
  • Els nens i nenes han d'esmorzar a casa i poden dur una peça de fruita o entrepà per menjar en arribar (eviteu la pastisseria industrial) ​
En el cas dels nens i nenes de Blauet de J3 i J4:
  • Muda de recanvi, en una altra bossa, que restarà al Campus tota la setmana.
El material específic per al grup de nens i nenes nascuts el 2018 s’especificarà a les famílies abans d’iniciar el Campus.

Menjador

Aula Campus d’Estiu disposa de cuina pròpia i menjador. Els nens i nenes de tots els grups dinen a l’edifici de Secundària.

Tot el menjar s’elabora diàriament a les nostres instal·lacions; no se serveix menjar precuinat ni transportat. Els menús s’elaboren amb l’assessorament d'experts nutricionistes. Diàriament es recullen mostres de tots els plats elaborats, que es posen a disposició de la inspecció sanitària.

A Aula Campus d’Estiu, són els monitors i monitores qui tenen cura de l'acompanyament als menjadors, perquè això permet desenvolupar la feina educativa en relació als hàbits alimentaris a l’hora de dinar.

Al web del Campus d’Estiu es publicarà el menú mensual. Aquest menú s’adapta als infants més petits, als casos d’ intoleràncies i al·lèrgies i –a més– es disposa d’un menú especial per a celíacs.