top of page

Activitats

Campus Nocturn

Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png
Un any més, tornem a oferir l'activitat estrella del Campus, una possibilitat per portar la convivència, la diversió i l'aprenentatge més enllà dels horaris habituals. Transformarem el Campus en un camp on fer bivac, activitats de nit, i descobrir els misteris que amaga l'escola quan queda deserta...!

Com a novetat, aquest any, l'activitat s'oferirà les cinc setmanes. L'activitat té un cost suplementari. 

Piscina externa

Un dia a la setmana, Gira-sol i Olivera sortirem del Campus per anar a fer jocs d'aigua a la piscina descoberta del Club de Tennis Sant Gervasi, unes instal·lacions ideals per vèncer la calor de l’estiu al cor mateix de la serra de Collserola. Podrem agafar confiança a l'aigua tot passant-nos-ho d'allò més bé amb els jocs d’aigua que ens preparen els monitors i monitores!
Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Llistonet màgic

Recurso 4@33.33x.png
Recurso 3@33.33x.png

Al Campus ens encanta construir estructures increïbles; amb llistonets màgics, paciència i enginy tot és possible!

Blauet i Gira-sol intentarem aixecar les estructures més divertides i sorprenents: des d’altes torres i muralles a enormes elefants i girafes. I, tot jugant, fomentarem el treball en equip, la creativitat i la psicomotricitat fina.

Sortim!

Passar el dia al Campus ens encanta, però també ens fascina sortir a descobrir l’entorn natural! Cada setmana fem una sortida per treballar els valors del lleure en paratges únics, sigui coneixent Collserola o bé viatjant amb autocar fins a algun parc o indret d’interès natural o cultural. Sovint personatges d’allò més divertits ens demanen que els ajudem a resoldre enigmes o gimcanes per solucionar els seus embolics. Les excursions ens ajuden a desenvolupar el gust per la natura i per l’exercici a l’aire lliure, sempre a un ritme adaptat a cada edat.  

Recurso 4@33.33x.png
Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Psicomotricitat

Recurso 4@33.33x.png
Els dies que toca psicomotricitat, a Blauet ja sabem que hem d'esmorzar fort! 

 

Amb l'Augusto i els seus ajudants fem un munt de jocs divertits, ens cansem i ens relaxem, i aprenem a tenir cura de nosaltres mateixos, dels companys i del material mentre ens ho passem d'allò més bé!

Jocs d'aigua

És estiu; a l'aigua!

Al Campus d’Estiu no hi pot faltar la piscina i la zona d’aigua!

 

Blauet, Gira-sol i Olivera ens banyarem cada dia a la zona d’aigua de l’escola, ens tirarem pels tobogans inflables i ens refrescarem amb els aspersors i les mànegues. A més, farem gimcanes, jocs d’habilitat, olimpíades aquàtiques... Perquè un dia al Campus no pot acabar sense una bona remullada!

Recurso 4@33.33x.png
Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Ludocampus

Recurso 4@33.33x.png
La Ludoteca és un espai de racons i jocs pensat per fomentar l'experimentació i el joc no dirigit per als més menuts i menudes del Campus. Ens encanta disfressar-nos, pintar, explicar històries i construir mentre aprenem a compartir i divertir-nos amb els companys, monitors i monitores!

La Fira

La Fira resumeix l’essència del Campus d’Estiu. Consisteix en una gran gimcana que Olivera prepara durant tota la setmana per Blauet i Gira-sol. Tir al blanc, un túnel de les sorpreses, enigmes, jocs d'habilitat, saló d'estètica i relaxació... tot el que pugueu imaginar! És l’oportunitat perfecta per desenvolupar l’autonomia i el gust pel joc saltant de prova en prova per diferents espais de l’escola. A més, és una excusa per conèixer infants, monitors i monitores d’altres grups!

Recurso 4@33.33x.png
Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Cuina d'estiu

Recurso 4@33.33x.png
Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

L’estiu també serveix per aprendre a cuinar!

 

Cada setmana aprendrem receptes senzilles i fresques i coneixerem les propietats dels seus ingredients. Treballarem els hàbits saludables relacionats amb la nostra alimentació i aprendrem a aprofitar els aliments que tenim a la nevera sent conscients d’on provenen i evitant-ne el malbaratament.

Teatre

Gira-sol i Olivera treballa l'expressió artística mitjançant tallers d'improvisació, imitació i mímica. A través d'aquests desenvoluparem la creativitat i deixarem volar la ment mentre riem i ens divertim. Inventarem personatges i els farem viure, durant una estona, davant del nostre petit públic de companys i monitores.

Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Ciència en el lleure

Recurso 3@33.33x.png
Recurso 2@33.33x.png

Aquest estiu repetim les activitats de lleure científic amb l'objectiu de reflexionar sobre la importància de la ciència a la societat. Mitjançant tallers experimentals, desenvolupem l’esperit crític i l’actitud curiosa envers la naturalesa i la salut. Tots i totes podem fer ciència amb allò que ens envolta cada dia de l’any!

Centre d'interès

Malgrat ser vacances, al Campus d’Aula no estem mai sols! Entre aules, patis i el bosc de Collserola hi habiten éssers curiosos que a l’estiu s’apropen als nens i nenes per compartir-hi estones i aventures.

 

A vegades hi fan parada personatges d’indrets llunyans o d’altres temps, que ens volen conèixer i sovint ens demanen ajuda per recuperar coses perdudes o resoldre enigmes. Pirates, vaques, folletes, robots, bruixots i animalons del bosc...  Alguns anys hem aconseguit el mapa del tresor, pedres màgiques per una poció, escates de sirena o peces perdudes d’una nau espacial!

 

Totes aquestes aventures donen continuïtat a les activitats setmanals i ens permeten aprendre sobre temàtiques concretes mentre ens divertim, treballem en equip, desenvolupem l’empatia i la creativitat!

IMG_0670.JPG
bottom of page