Activitats

Campus Nocturn

Un any més, tornem a oferir l'activitat estrella del Campus, una possibilitat per portar la convivència, la diversió i l'aprenentatge més enllà dels horaris habituals. Transformarem el Campus en un camp on fer bivac, activitats de nit, i descobrir els misteris que amaga l'escola quan queda deserta...!
Aquesta activitat s'oferirà les setmanes 2, 3, 4 i 6 i tindrà un cost suplementari de 30€. 
PISCINA.jpg

Piscina externa

Un dia a la setmana, Gira-sol i Olivera sortirem del Campus per anar a fer jocs d'aigua a la piscina descoberta del Club de Tennis Sant Gervasi, unes instal·lacions ideals per vèncer la calor de l’estiu al cor mateix de la serra de Collserola. Podrem agafar confiança a l'aigua tot passant-nos-ho d'allò més bé amb els jocs d’aigua que ens preparen els monitors i monitores!

Ludocampus

La Ludoteca és un espai de racons i jocs pensat per fomentar l'experimentació i el joc no dirigit per als més menuts i menudes del Campus. Ens encanta disfressar-nos, pintar, explicar històries i construir mentre aprenem a compartir i divertir-nos amb els companys, monitors i monitores!

Llistonet màgic

Al Campus ens encanta construir estructures increïbles; amb llistonets màgics, paciència i enginy tot és possible!

Blauet i Gira-sol intentarem aixecar les estructures més divertides i sorprenents: des d’altes torres i muralles a enormes elefants i girafes. I, tot jugant, fomentarem el treball en equip, la creativitat i la psicomotricitat fina.

Psicomotricitat

Els dies que toca psicomotricitat, a Blauet ja sabem que hem d'esmorzar fort! 

 

Amb l'Augusto i els seus ajudants fem un munt de jocs divertits, ens cansem i ens relaxem, i aprenem a tenir cura de nosaltres mateixos, dels companys i del material mentre ens ho passem d'allò més bé!

La Fira

La Fira resumeix l’essència del Campus d’Estiu. Consisteix en una gran gimcana que Olivera prepara durant tota la setmana per Blauet i Gira-sol. Tir al blanc, un túnel de les sorpreses, enigmes, jocs d'habilitat, saló d'estètica i relaxació... tot el que pugueu imaginar! És l’oportunitat perfecta per desenvolupar l’autonomia i el gust pel joc saltant de prova en prova per diferents espais de l’escola. A més, és una excusa per conèixer infants, monitors i monitores d’altres grups!

Aquesta activitat s'oferirà les setmanes 1, 3 i 5.

Cuina d'estiu

L’estiu també serveix per aprendre a cuinar!

 

Cada setmana aprendrem receptes senzilles i fresques i coneixerem les propietats dels seus ingredients. Treballarem els hàbits saludables relacionats amb la nostra alimentació i aprendrem a aprofitar els aliments que tenim a la nevera sent conscients d’on provenen i evitant-ne el malbaratament.

Jocs d'aigua

És estiu; a l'aigua!

Al Campus d’Estiu no hi pot faltar la piscina i la zona d’aigua!

 

Blauet, Gira-sol i Olivera ens banyarem cada dia a la zona d’aigua de l’escola, ens tirarem pels tobogans inflables i ens refrescarem amb els aspersors i les mànegues. A més, farem gimcanes, jocs d’habilitat, olimpíades aquàtiques... Perquè un dia al Campus no pot acabar sense una bona remullada!

Sortim!

Passar el dia al Campus ens encanta, però també ens fascina sortir a descobrir l’entorn natural! Cada setmana fem una sortida per treballar els valors del lleure en paratges únics, ja sigui coneixent Collserola o bé viatjant amb autocar fins algun parc o indret d’interès natural o cultural. Sovint personatges d’allò més divertits ens demanen que els ajudem a resoldre enigmes o gimcanes per solucionar els seus embolics. Les excursions ens ajuden a desenvolupar el gust per la natura i per l’exercici a l’aire lliure, sempre a un ritme adaptat a cada edat.  

Centre d'interès

Malgrat ser vacances, al Campus d’Aula no estem mai sols! Entre aules, patis i el bosc de Collserola hi habiten éssers curiosos que a l’estiu s’apropen als nens i nenes per compartir-hi estones i aventures.

 

A vegades hi fan parada personatges d’indrets llunyans o d’altres temps, que ens volen conèixer i sovint ens demanen ajuda per recuperar coses perdudes o resoldre enigmes. Pirates, vaques, folletes, robots, bruixots i animalons del bosc...  Alguns anys hem aconseguit el mapa del tresor, pedres màgiques per una poció, escates de sirena o peces perdudes d’una nau espacial!

 

Totes aquestes aventures donen continuïtat a les activitats setmanals i ens permeten aprendre sobre temàtiques concretes mentre ens divertim, treballem en equip, desenvolupem l’empatia i la creativitat!

© 2020 Aula Campus d'Estiu. 

  • Twitter - círculo blanco
  • White Instagram Icon