top of page

L'equip

IMG-20220708-WA0033.jpg

L’equip de monitors i monitores del Campus d’Aula el formem una trentena de joves d’entre 16 i 30 anys, la majoria de les quals som ex-alumnes de l'escola i estem vinculades al Campus des del Batxillerat. Per a totes nosaltres, l’esperit de retorn a l’escola i de dedicar-nos-hi amb una actitud constructiva i espontània és essencial.

Tots i totes estudiem o treballem en àmbits ben diversos i a l’estiu dediquem unes setmanes a preparar i realitzar activitats per a nens i nenes en les instal·lacions d’Aula. Ho fem perquè ens ho passem bé i perquè educar en el lleure també és aprenentatge, complementa la nostra formació acadèmica i ens aporta experiència personal i professional. Moltes de nosaltres tenim, a més, titulació d’educació en el lleure.

Es tracta d’un grup de persones molt dinàmic; cada any hi ha nous monitors i monitores en formació, la qual cosa permet el creixement i el relleu generacional de l’equip. Els monitors i les monitores més veteranes ho són des de la creació del Campus l’any 2010, i les noves incorporacions són persones que acaben o estan cursant els estudis a Aula. Algunes també van participar al Campus com a nens i nenes, cosa que ens fa enfortir el vincle amb el projecte i amb l’escola. D’aquesta manera, a l’estiu Aula es converteix en un espai on conviuen diverses generacions d’alumnes i ex-alumnes de l’escola que comparteixen una causa educativa i de lleure.

bottom of page