L'equip

Mireia Kun

Direcció

Tinc 26 anys, vaig estudiar Biologia Humana i sóc professora de secundària.

M'agrada la natura, les sortides a l'aire lliure i observar els ocells!

Directora de lleure

Xavier Traver

Coordinador de Blauet

Graduat en comunicació audiovisual. 

M'apassiona el cinema independent, les pel·lícules infantils i disfressar-me. 

Monitor del lleure

Bertran Romero

Tinc 31 anys, vaig estudiar Humanitats i sóc professor de secundària, activitat que combino amb l'educació en el lleure. M'encanta la música i cuinar. 

Director de lleure

Maria Vivancos

Sóc Enginyera de l'Energia

Porto molts anys vinculada a l'educació en el lleure i m'agrada jugar a voleibol.

Monitora del lleure

L’equip de monitors i monitores del Campus d’Aula el formem una trentena de joves d’entre 16 i 30 anys, la majoria de les quals som ex-alumnes de l'escola i estem vinculades al Campus des del Batxillerat. Per a totes nosaltres, l’esperit de retorn a l’escola i de dedicar-nos-hi amb una actitud constructiva i espontània és essencial.

Tots i totes estudiem o treballem en àmbits ben diversos i a l’estiu dediquem unes setmanes a preparar i realitzar activitats per a nens i nenes en les instal·lacions d’Aula. Ho fem perquè ens ho passem bé i perquè educar en el lleure també és aprenentatge, complementa la nostra formació acadèmica i ens aporta experiència personal i professional. Moltes de nosaltres tenim, a més, titulació d’educació en el lleure.

Es tracta d’un grup de persones molt dinàmic; cada any hi ha nous monitors i monitores en formació, la qual cosa permet el creixement i el relleu generacional de l’equip. Els monitors i les monitores més veteranes ho són des de la creació del Campus l’any 2010, i les noves incorporacions són persones que acaben o estan cursant els estudis a Aula. Algunes també van participar al Campus com a nens i nenes, cosa que ens fa enfortir el vincle amb el projecte i amb l’escola. D’aquesta manera, a l’estiu Aula es converteix en un espai on conviuen diverses generacions d’alumnes i ex-alumnes de l’escola que comparteixen una causa educativa i de lleure.

Laura Pedemonte

Coordinadora d'Olivera

Tinc 27 anys, em dedico al cinema i faig classes de dansa a infants.

M’apassionen les arts escèniques i sóc monitora des de fa més de 10 anys.

Monitora de lleure

Bernat Kun

Coordinador de Gira-sol

Graduat en filosofia, política i economia.

Sóc atleta de fons i un apassionat del món del lleure des de ben petit.

Monitor de lleure

Agnès Santaló

Projecte de mestra d’educació primària. Estic vinculada amb el món del lleure des de molt petita. M’agrada el bàsquet, llegir i el cinema.

Directora de lleure

Bet Villalobos

Sóc biòloga, graduada en Biomedicina i em dedico a la investigació del càncer.

Sóc una apassionada dels esports d'equip, especialment del bàsquet. M'encanta educar en els valors de l'esport i el lleure.

Monitora de lleure. 

© 2020 Aula Campus d'Estiu. 

  • Twitter - círculo blanco
  • White Instagram Icon