L'equip

WhatsApp Image 2020-07-03 at 17.27.13.jp

L’equip de monitors i monitores del Campus d’Aula el formem una trentena de joves d’entre 16 i 30 anys, la majoria de les quals som ex-alumnes de l'escola i estem vinculades al Campus des del Batxillerat. Per a totes nosaltres, l’esperit de retorn a l’escola i de dedicar-nos-hi amb una actitud constructiva i espontània és essencial.

Tots i totes estudiem o treballem en àmbits ben diversos i a l’estiu dediquem unes setmanes a preparar i realitzar activitats per a nens i nenes en les instal·lacions d’Aula. Ho fem perquè ens ho passem bé i perquè educar en el lleure també és aprenentatge, complementa la nostra formació acadèmica i ens aporta experiència personal i professional. Moltes de nosaltres tenim, a més, titulació d’educació en el lleure.

Es tracta d’un grup de persones molt dinàmic; cada any hi ha nous monitors i monitores en formació, la qual cosa permet el creixement i el relleu generacional de l’equip. Els monitors i les monitores més veteranes ho són des de la creació del Campus l’any 2010, i les noves incorporacions són persones que acaben o estan cursant els estudis a Aula. Algunes també van participar al Campus com a nens i nenes, cosa que ens fa enfortir el vincle amb el projecte i amb l’escola. D’aquesta manera, a l’estiu Aula es converteix en un espai on conviuen diverses generacions d’alumnes i ex-alumnes de l’escola que comparteixen una causa educativa i de lleure.

Mireia Kun Masvidal

Direcció

Tinc 27 anys, vaig estudiar Biologia Humana i sóc professora de secundària.

M'agrada la natura, les sortides a l'aire lliure i observar els ocells!

Directora de lleure

Laura Pedemonte Passolas

Coordinadora d'Olivera

Tinc 28 anys, em dedico al cinema i faig classes de dansa a infants.

M’apassionen les arts escèniques i sóc monitora des de fa més de 10 anys.

Monitora de lleure

Bernat Kun Masvidal

Coordinador de Gira-sol

Graduat en filosofia, política i economia.

Sóc atleta de fons i un apassionat del món del lleure des de ben petit.

Monitor de lleure

Xavier Traver Tarrés

Coordinador de Blauet

Graduat en comunicació audiovisual. 

M'apassiona el cinema independent, les pel·lícules infantils i disfressar-me. 

Monitor del lleure