Inscripcions obertes!


Les inscripcions estaran obertes fins el 6 de juny, amb places limitades que es cobriran per ordre d'inscripció.
 
  • L'organització del Campus d'Estiu es reserva el dret de cancel·lar un grup d'edat si alguna setmana no es cobreixen un mínim de places, informant a les famílies amb antelació. 
  • Les parades d'autocar podrien variar en funció del nombre de persones que fan el trajecte o en cas que les obres a la ciutat afectin al recorregut.
  • Instagram - Negro Círculo

Condicions de contractació

En el moment de realitzar la inscripció es girarà un rebut domiciliat del 60% de l’import, que no podrà ser retornat. El 15 de juny es domiciliarà el 40% restant de l’import. A partir d’aquesta data, només es retornarà el 40% de l’import abonat en cas de causes justificades (malaltia o lesió, aportant un certificat mèdic).

 

En cas de voler contractar una setmana un cop tancat el termini d'inscripció, si hi ha places disponibles, es podrà sol·licitar aplicant-se un extra del 7% a l'import de les setmanes contractades de nou, en concepte de despeses de gestió.

En el cas de cancel·lació d’un grup d’edat setmanal per no cobrir-se el nombre mínim d’inscripcions es retornarà la totalitat de l'import corresponent.

 

No es retornarà cap import en qualsevol cas diferent dels descrits anteriorment.