top of page

Projecte educatiu i grups d'edat

El projecte

Totes les activitats del Campus d’Estiu es duen a terme amb l’objectiu de contribuir al creixement de l’infant en totes les seves dimensions. En el dia a dia del Campus, mitjançant el joc, els moments de convivència i les accions dels monitors i monitores com a referents, vetllem per generar un espai

  • dins l’escola, però fora del calendari acadèmic, on els infants puguin seguir creixent personalment: conèixer les seves capacitats, les emocions i el propi cos; respectar-se i tenir cura de si mateixos.

  • dels nens i nenes, on puguin participar de forma activa; posant en valor la col·laboració per sobre de la competició. 

  • on conèixer els companys i companyes de diferents edats per valorar i respectar tot el que ens fa iguals i diferents i aprendre a conviure-hi, desenvolupant la solidaritat i l’empatia.

  • que apropa els infants a l’entorn natural i els convida a conèixer-lo, conservar-lo i a ser conscients de l’efecte que tenen les nostres accions sobre l’ambient.

Grups d'edat

Rovellons

Nascuts el 2020

Un any més comptem amb el grup de rovellons, que estarà format per nens i nenes nascuts l'any 2020, tant si han cursat J2 a l'escola com si no.

Aquest grup farà activitats a mida per l’edat al mateix temps que treballem les rutines individuals i de grup. Els nens i nenes, acompanyats de les seves monitores, donaran la benvinguda a l’estiu fent jocs d’aigua, psicomotricitat, expressió artística i musical, contacontes… i molt més!

 

El material necessari per aquest grup s’especificarà a les famílies abans d’iniciar el Campus.

Blauet

Recurso 4@33.33x.png

Nascuts entre el 2017 i el 2019

Durant el Campus d’Estiu el grup més petit del Campus ens fem nostres les instal·lacions de parvulari i primària per fer-hi un munt d’activitats a la nostra mida.
 
A través del joc, desenvolupem les nostres habilitats i aprenem a compartir espais i material amb els companys i companyes. Fem construccions amb el llistonet màgic, jocs de psicomotricitat al poliesportiu, manualitats i tallers. Passem bones estones jugant a la ludoteca i anant de prova en prova a la Fira que prepara Olivera per nosaltres!
 
Cada dia anem a la zona d’aigua per refrescar-nos i de tant en tant ens visiten personatges ben divertits amb qui compartim aventures, gimcanes i jocs mentre aprenem i creixem!

Gira-sol

Recurso 3@33.33x.png

Nascuts entre el 2014 i el 2016

El Campus d’Aula és un espai únic per treure tot el suc a l’energia i les ganes d'aprendre dels infants de 1r, 2n i 3r de Primària.
 
Setmanalment un personatge misteriós se’ns presenta i ens explica un repte que haurem de resoldre plegats. Moltes vegades ens proposen jocs de rol i gimcanes divertidíssimes o ens encomanen la missió de sortir de l’escola i resoldre desafiaments.
Cada dia ens trobem un munt d’activitats preparades per l’equip de monitors i monitores: fem cuina d'aprofitament, descoberta científica, esports d'equip i coneixem entorns únics a les sortides. En definitiva, al Campus mai deixem de passar-nos-ho bé mentre treballem valors com la convivència, la creativitat i l’autonomia. Ah! I un any més, ens quedarem a dormir a l’escola per allargar el dia unes hores al Campus Nit.

Olivera

Recurso 2@33.33x.png

Nascuts entre el 2011 i el 2013

Els nens i nenes de 4t, 5è, 6è de Primària ja som experts i expertes en anar al Campus d’Estiu! Gaudim de l’escola en un context ben diferent, ens coneixem entre nosaltres i també als companys més petits i grans, monitors i monitores.

 

Preparem la Fira, una de les activitats estrella del grup on creem paradetes temàtiques perquè les gaudeixin Blauet i Girasol, fem sortides fora de l’escola i passem una nit al Campus! Tenim la responsabilitat de fer el sopar tenim cura dels companys i companyes.

 

Cada dia fem esport, jocs d’aigua i un cop per setmana ens anem a remullar a una piscina externa. Aprofitem les activitats de grup com gimcanes i tallers per fomentar el treball en equip i el creixement personal a través del lleure i la creativitat.

bottom of page