top of page

Projecte educatiu i grups d'edat

El projecte

Totes les activitats del Campus d’Estiu es duen a terme amb l’objectiu de contribuir al creixement de l’infant en totes les seves dimensions. En el dia a dia del Campus, mitjançant el joc, els moments de convivència i les accions dels monitors i monitores com a referents, vetllem per generar un espai

  • dins l’escola, però fora del calendari acadèmic, on els infants puguin seguir creixent personalment: conèixer les seves capacitats, les emocions i el propi cos; respectar-se i tenir cura de si mateixos.

  • dels nens i nenes, on puguin participar de forma activa; posant en valor la col·laboració per sobre de la competició. 

  • on conèixer els companys i companyes de diferents edats per valorar i respectar tot el que ens fa iguals i diferents i aprendre a conviure-hi, desenvolupant la solidaritat i l’empatia.

  • que apropa els infants a l’entorn natural i els convida a conèixer-lo, conservar-lo i a ser conscients de l’efecte que tenen les nostres accions sobre l’ambient.

Grups d'edat

Rovelló

Rovellons.png

Nascuts el 2021

Rovelló és un grup reduït per a nens i nenes nascuts l’any 2021, tant si han cursat J2 a l’escola com si no. 

Aquest grup farà activitats a mida per l’edat al mateix temps que treballem les rutines individuals i de grup. Els nens i nenes, acompanyats de les seves monitores, donaran la benvinguda a l’estiu fent jocs d’aigua, psicomotricitat, expressió artística i musical, contacontes… i molt més!

 

El material necessari per aquest grup s’especificarà a les famílies abans d’iniciar el Campus.

Blauet

Recurso 4@33.33x.png

Nascuts entre el 2018 i el 2020

Durant el Campus d’Estiu el grup Blauet ens fem nostres les instal·lacions de parvulari i primària per fer-hi un munt d’activitats a la nostra mida.
 
A través del joc, desenvolupem les nostres habilitats i aprenem a compartir espais i material amb els companys i companyes. Fem construccions amb el llistonet màgic, jocs de psicomotricitat al poliesportiu, manualitats i tallers. Passem bones estones jugant a la ludoteca i anant de prova en prova a la Fira que prepara Olivera per nosaltres!
 
Cada dia anem a la zona d’aigua per refrescar-nos i de tant en tant ens visiten personatges ben divertits amb qui compartim aventures, gimcanes i jocs mentre aprenem i creixem!

Gira-sol

Recurso 3@33.33x.png

Nascuts entre el 2015 i el 2017

El Campus d’Aula és un espai únic per treure tot el suc a l’energia i les ganes d'aprendre dels infants de 1r, 2n i 3r de Primària.
 
Setmanalment un personatge misteriós se’ns presenta i ens explica un repte que haurem de resoldre plegats. Moltes vegades ens proposen jocs de rol i gimcanes divertidíssimes o ens encomanen la missió de sortir de l’escola i resoldre desafiaments.
Cada dia ens trobem un munt d’activitats preparades per l’equip de monitors i monitores: fem cuina d'aprofitament, descoberta científica, esports d'equip i coneixem entorns únics a les sortides. En definitiva, al Campus mai deixem de passar-nos-ho bé mentre treballem valors com la convivència, la creativitat i l’autonomia. Ah! I un any més, ens quedarem a dormir a l’escola per allargar el dia unes hores al Campus Nit.

Olivera

Recurso 2@33.33x.png

Nascuts entre el 2011 i el 2014

Els joves de 4t, 5è, 6è de Primària i de 1r d'ESO ja som experts i expertes en anar al Campus d’Estiu! Gaudim de l’escola en un context ben diferent, ens coneixem entre nosaltres i també als companys més petits i grans, monitors i monitores.

L’activitat per aquesta edat s’ofereix totes les setmanes, tot i que la proposta educativa principal del 13 al 21 de juliol és que puguin marxar de colònies. Si un noi o noia prefereix quedar-se al Campus, podrà fer-ho al grup Olivera, si hi ha prou inscrits, alternativament en el grup Gira-Sol, amb activitats adaptades a les diferents edats.

 

Preparem la Fira, una de les activitats estrella del grup on creem paradetes temàtiques perquè les gaudeixin Blauet i Girasol, fem sortides fora de l’escola i passem una nit al Campus! Tenim la responsabilitat de fer el sopar tenim cura dels companys i companyes.

 

Cada dia fem esport, jocs d’aigua i un cop per setmana ens anem a remullar a una piscina externa. Aprofitem les activitats de grup com gimcanes i tallers per fomentar el treball en equip i el creixement personal a través del lleure i la creativitat.

Logocoloniesdef.png
bottom of page