Projecte educatiu i grups d'edat

El projecte

Totes les activitats del Campus d’Estiu es duen a terme amb l’objectiu de contribuir al creixement de l’infant en totes les seves dimensions. En el dia a dia del Campus, mitjançant el joc, els moments de convivència i les accions dels monitors i monitores com a referents, vetllem per generar un espai

  • dins l’escola, però fora del calendari acadèmic, on els infants puguin seguir creixent personalment: conèixer les seves capacitats, les emocions i el propi cos; respectar-se i tenir cura de si mateixos.

  • dels nens i nenes, on puguin participar de forma activa; posant en valor la col·laboració per sobre de la competició. 

  • on conèixer els companys i companyes de diferents edats per valorar i respectar tot el que ens fa iguals i diferents i aprendre a conviure-hi, desenvolupant la solidaritat i l’empatia.

  • que apropa els infants a l’entorn natural i els convida a conèixer-lo, conservar-lo i a ser conscients de l’efecte que tenen les nostres accions sobre l’ambient.

Grups d'edat

Rovelló

Rovellons.png

Nascuts el 2019

Rovelló és un grup reduït per a nens i nenes nascuts l’any 2019, tant si han cursat J2 a l’escola com si no. 

L’activitat per aquesta edat s’oferirà en tres blocs setmanals, del 27 de juny al 15 de juliol.

 

Aquest grup s’establirà a les instal·lacions de Parvulari i farà activitats a mida per l’edat al mateix temps que treballem les rutines individuals i de grup. Els nens i nenes, acompanyats de les seves monitores, donaran la benvinguda a l’estiu fent jocs d’aigua, psicomotricitat, expressió artística i musical, contacontes… i molt més!

Serà una oportunitat per conèixer els espais que faran servir a J3 i, en el cas dels infants que no hagin cursat J2 a l'escola, de conèixer els seus companys!

Blauet

Recurso 4@33.33x.png

Nascuts entre el 2016 i el 2018

Durant el Campus d’Estiu el grup més petit del Campus ens fem nostres les instal·lacions de parvulari i primària per fer-hi un munt d’activitats a la nostra mida.
 
A través del joc, desenvolupem les nostres habilitats i aprenem a compartir espais i material amb els companys i companyes. Fem construccions amb el llistonet màgic, jocs de psicomotricitat al poliesportiu, manualitats i tallers. Passem bones estones jugant a la ludoteca i anant de prova en prova a la Fira que prepara Olivera per nosaltres!
 
Cada dia anem a la zona d’aigua per refrescar-nos i de tant en tant ens visiten personatges ben divertits amb qui compartim aventures, gimcanes i jocs mentre aprenem i creixem!

Gira-sol

Recurso 3@33.33x.png

Nascuts entre el 2013 i el 2015

El Campus d’Aula és un espai únic per treure tot el suc a l’energia i les ganes d'aprendre dels infants de 1r, 2n i 3r de Primària.
 
Setmanalment un personatge misteriós se’ns presenta i ens explica un repte que haurem de resoldre plegats. Moltes vegades ens proposen jocs de rol i gimcanes divertidíssimes o ens encomanen la missió de sortir de l’escola i resoldre desafiaments.
Cada dia ens trobem un munt d’activitats preparades per l’equip de monitors i monitores: fem cuina d'aprofitament, descoberta científica, esports d'equip i coneixem entorns únics a les sortides. En definitiva, al Campus mai deixem de passar-nos-ho bé mentre treballem valors com la convivència, la creativitat i l’autonomia. Ah! I un any més, ens quedarem a dormir a l’escola per allargar el dia unes hores al Campus Nit.

Olivera

Recurso 2@33.33x.png

Nascuts entre el 2010 i el 2012

Els nens i nenes de 4t, 5è, 6è de Primària ja som experts i expertes en anar al Campus d’Estiu! Gaudim de l’escola en un context ben diferent, ens coneixem entre nosaltres i també als companys més petits i grans, monitors i monitores.

L’activitat per aquesta edat s’oferirà en tres blocs setmanals, del 27 de juny al 15 de juliol.

 

Preparem la Fira, una de les activitats estrella del grup on creem paradetes temàtiques perquè les gaudeixin Blauet i Girasol, fem sortides fora de l’escola i passem una nit al Campus! Tenim la responsabilitat de fer el sopar tenim cura dels companys i companyes.

 

Cada dia fem esport, jocs d’aigua i un cop per setmana ens anem a remullar a una piscina externa. Aprofitem les activitats de grup com gimcanes i tallers per fomentar el treball en equip i el creixement personal a través del lleure i la creativitat.

Aquest any, en acabar el Campus per a Olivera... podrem marxar de colònies!

Logocoloniesdef.png